Rozéfesztivál Villányban

Egyértelműen a nyár a legjobb időszak a rozéknak, ilyenkor különösen jól esik egy pohárral, akár szódával is. Villány egyik legnépszerűbb rendezvénye évről-évre július közepén a Rozéfesztivál.

Ilyenkor rendezik a Villányi Rozémaratont is, de senki ne ijedjen meg, ebben a melegben nem kell sokat futni, a táv csak 3 kilométer. A lényeg sokkal inkább a vidám hangulaton van, az indulás egyik feltétele legalább egy rózsaszín ruhadarab. Ezen a versenyen ugyanis a gyorsaság mellett a kreatív jelmezeket is díjazzák, a legötletesebbek viselői rozéválogatást nyernek. Persze senki sem marad rozé nélkül, a frissítőpontokon rozéfröccs és málnaszörp várja a futókat.

Mi is nagy szeretettel várjuk a vendégeket, a Borbárunkban természetesen az aktuális rozét és Frici rozét is meg lehet kóstolni, sőt rózsaszín Frici pólót és napszemüveget is lehet vásárolni, ha éppen ez a kiegészítő hiányozna még. A Crocus Gere Bor Hotel is indul a versenyen, akinek kedve van, csatlakozhat a vidám kis csapathoz.

Este a Villányi Rendezvénytéren színes bounce house places koncertprogrammal várják a vendégeket, olyan fellépőkkel, mint a The Biebers, az Anna & the Barbies vagy Dallos Bogi, így a remek hangulat garantált.