Étterem

A hotel épületében található, szabadon látogatható Mandula Éttermünkkel fő célunk, hogy a Villányi Borvidéken fellelhető kiváló magyar alapanyagokra épülő kreatív konyhával kényeztessük a bor, és a gasztronómia rajongóit.

Mandula ÉtteremMandula Étterem és Sörbár

Cím:

7773 Villány, Diófás utca 4-12.

A hotellel egy épületben található.

Térképhez kattintson ide»

Asztalfoglalás:

Mandula Étterem a Facebook-on

Nyitvatartás:

Hétfő: 18:00-22:00 (napközben hidegtál, sajttál)
Kedd: 18:00-22:00 (napközben hidegtál, sajttál)
Szerda: 18:00-22:00 (napközben hidegtál, sajttál)
Csütörtök: 18:00-22:00 (napközben hidegtál, sajttál)
Péntek: 12:00-15:00 és 18:00–23:00
Szombat: 12:00-15:00 és 18:00–23:00
Vasárnap: 12:00-15:00 és 18:00–21:00

Villány központjában, a történelmi pincesor mellett található éttermünk berendezése ötvözi a békeidők polgári hangulatát a vidéki építészet rusztikus jegyeivel. A sok fa, bontott tégla, bőr és a meleg színek használatával egy polgári ház nappalijának hangulatát idézi meg. A kandallóban ropogó tűz melegénél igazán bensőséges hangulat szolgálja a gasztronómiai élmény méltó környezetét. Tavasztól őszig a szálloda kertjének ölelésében található teraszunkon várjuk vendégeinket.

Mandula Szeparé

A Mandula Szeparé az étterem hangulatos különterme, melynek temperált bortrezorjai a Mandula Étterem muzeális borkészletének is otthont adnak. Érlelt nemes párlatkülönlegességek, kényelmes bőrfotelek, sakkasztalok, és bensőséges enteriőrök szolgálják vendégeink szórakozását és kényelmét.

Mandula Bor Bár

A Mandula Bor Bár egy igazán autentikus íz-lelő hely: egy régi sváb présházból rusztikus stílusban kialakított borozó a Gere borok teljes választékával várja Villányba érkező vendégeinket.

A Mandula Étterem és Bor-Bár a Stílusos Vidéki Éttermiség alapító tagja.

Ajánlataink

Menükínálatunkkal szeretnénk a Villányi Borvidékre jellemző autentikus sváb-, és magyar konyha hagyományaiból eredő, de a mai modern konyhai trendeknek is megfelelő sajátos, egyedi gasztronómiát nyújtani.

Este fehér abrosszal felterített asztalok mellett, degusztációs menüvel kiegészülő a’la carte étlappal várjuk vendégeinket.

Mandula hangulatok:

Mandula hangulatok (video)

Mandula étterem bemutatkozó film

Degusztációs menü

Amennyiben szeretne átfogó képet kapni konyhánk aktuális kínálatáról, próbálja ki konyhafőnökünk kóstoló menüjét: a 3,5 órás gasztronómiai kalandozást kívánság szerint borkóstolással ajánljuk.

Képek a Mandula Étteremről

Kóstolja meg a Villányi Borvidék ízeit Gere Borokra hangolva…

(Molnár Péter, konyhafőnök)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.

Tetszik az oldal? Ossza meg mással is!