Cím:
7773 Villány, Diófás tér 4-12.
A hotellel egy épületben található.
Asztalfoglalás:
- Telefon: +36 72 492-952
- E-mail: mandula@gere.hu
- Az étterem weboldala
Nyitvatartás:
Kedd-szombat: 12:00-15.00 és 18:00-22:00
Vasárnap-hétfő: 12.00-15.00 és 18.00-21.00
Fiatal szakácsok figyelem!Jelentkezz 1+1-éves ösztöndíj programunkra!
Részletekért klikk a logo-ra!
Villány központjában, a világhírű pincesor mellett található éttermünk berendezése ötvözi a békeidők polgári hangulatát a vidéki építészet rusztikus jegyeivel. A sok fa, bontott tégla, bőr és a meleg színek használatával egy polgári ház nappalijának hangulatát idézi meg. A kandallóban ropogó szőlőkarók melegénél igazán bensőséges hangulat szolgálja a gasztronómiai élmény méltó környezetét. Tavasztól őszig a szálloda kertjének ölelésében található teraszunkon alkalmi jelleggel, látványkonyhával várjuk vendégeinket.
Mandula Szeparé
A Mandula Szeparé az étterem hangulatos különterme, melynek temperált bortrezorjai a Mandula Étterem muzeális borkészletének is otthont adnak. Érlelt nemes párlatkülönlegességek, kényelmes bőrfotelek, sakkasztalok, és bensőséges enteriőrök szolgálják vendégeink szórakozását, és kényelmét.
Mandula Bor Bár
A Mandula Bor Bár egy igazán autentikus íz-lelő hely: egy régi sváb présházból rusztikus stílusban kialakított borozó és falatozó. A piac napi kínálata szerint megújuló tradicionális, és újragondolt ételek, klasszikus bisztrókonyha, és a Gere borok teljes választéka várja a Villányba érkező vendégeinket.
Ajánlataink, menüről
Menükínálatunkkal szeretnénk a Villányi Borvidékre jellemző autentikus sváb-, és magyar konyha hagyományaiból eredő, de a mai modern konyhai trendeknek is megfelelő sajátos, egyedi gasztronómiát nyújtani.
2011-től konyhánk ajtaját kitártuk a világ ízei felé: új fúziós kreációk, kontinenseken átívelő ízek találkoznak a hazai, falusi konyha remekeivel új étlapunkon.
Délben szűkített bisztróajánlattal, este fehér abrosszal felterített asztalok mellett, degusztációs menüvel kiegészülő a’la carte étlappal várjuk vendégeinket. A délutáni órákban (15 órától 17 óráig) egy régi sváb hagyományt a -Kaffee und Kuchen Zeit- azaz a kávé és sütemény idejét elevenítjük fel. A kávékülönlegességek mellé házi készítésű sütemények, fagylaltok és sorbetek szolgálják a kíséretet.
Mandula hangulatok:
Mandula hangulatok (video)
Degusztációs menü
Amennyiben szeretne átfogó képet kapni konyhánk aktuális kínálatáról, próbálja ki konyhafőnökünk kóstoló menüjét: a 2,5 órás gasztronómiai kalandozást kívánság szerint borkóstolással ajánljuk. Minden esetben egy adott témát terítékre véve rendszeres időközönként újabb és újabb kreációkkal várjuk vendégeinket.
Képek a Mandula Étteremről
Kóstolja meg a Villányi Borvidék ízeit Gere Borokra hangolva…
(Kozma Szabolcs, konyhafőnök)