Márton-napi hétvégék

Márton-napi szállásajánlatunk a liba, az újbor és a pihenés jegyében, egész novemberben. Az ajánlat tartalma: – Szállás 2 éjszakára (péntek és szombat éj) kétágyas szobában bőséges, házias büféreggelivel, – Üdvözlő ital, – Meglepetés bekészítés, – 1 alkalommal Márton napi degusztációs vacsoraprogram (libavariációkkal és hozzá illő új borokkal) élő zenével kísérve (szombaton 19:00 órakor), – 1…

Megnézem

Villányi Rosé Fesztivál 2022 szállás ajánlat

Egy igazán egyedi, különleges élmény Villányi Rose fesztivál idején. Az ajánlat tartalma: – 2 éjszaka szállás kétágyas szobában – Üdvözlő ital – 2 alkalommal bőséges, házias büféreggeli – „Mámorító Málna” szobai bekészítés – 1 alkalommal 3 fogásos vacsora, napi ajánlat szerint (ebédre is kérhető) – 1 alkalommal 7 tételes A.Gere Classic borkóstoló – 1 alkalommal…

Megnézem

Tematikus borkóstoló – 2022 Tavasz

A világ társadalmai kortól függetlenül szabályokra épülnek, melyek rendben tartani és működtetni hivatottak azokat. Törvényeink irányelvének egyik alapköve az életkor, melynek fontos célja, hogy megkíméli fiataljaink szellemi és testi egészségét a mindennapok káros behatásaitól. Akár csak egy jó bort tárolunk, érlelünk és óvunk az eltartható minőségére károsan ható természeti tényezőktől. Tavaszi tematikus válogatásunk tételei már…

Megnézem

HÚSVÉT 2022

A húsvéti hosszú hétvégére is várunk mindenkit, aki a Villányi borvidéken pihenne, élvezné a tavaszt, a remek borokat és a családias környezetet. Az ajánlat tartalma: – 2 éjszaka szállás kétágyas szobában, – Üdvözlő ital, – 2 alkalommal bőséges, házias büféreggeli, – 1 alkalommal 3 fogásos vacsora vagy ebéd a Mandula étteremben – 1 alkalommal 7…

Megnézem

VACSORÁZÓ VINCE

Idén is várunk mindenkit a Vacsorázó Vince programunkra 2022. január 21. és 23. között. A Mandula Étterem csapata összeállított egy, az év első borünnepét idéző, és a szezonhoz illő ételsort, amelyet csodás Gere borokkal kísérünk majd. A menüsor: – Mandula sülze, mustármaggal és fermentált zöldségekkel – Malaccsülök, hagyományos hagymás tört burgonyával és ízes sváb káposztával…

Megnézem

Tematikus borkóstoló – 2021/22 Tél

A nyár nagyon meleg volt, szinte csapadék nélkül, így különösen fontos volt az optimális szüreti időpont megválasztása. A szőlő gyönyörű és egészséges volt, a szüret pedig 2 héttel korábbra tevődött, így megőrizve az optimális alkoholtartalom mellett a kellő savakat. A borok „déliesek”, lendületesek, komplexek és tartalmasak. Minden adott volt a hosszú érlelési potenciálhoz és a…

Megnézem

Tematikus borkóstoló – 2021 ősz

Az ősz beköszöntével megkóstoljuk a Villányi ötcsillagos évjáratokat, mely válogatásunk tételei a nagy évek lehetőségei, amikor a napsütéses órák száma és csapadék mennyisége a legkedvezőbben alakult. Olyan borok sora, ahol nem kellett nagyban gondolkodni ahhoz, hogy valami kiemelkedő vagy különleges kerüljön a palackba. Hogy mit mutatnak jelenleg ezek a borok, csak kóstolás alapján dönthető el……

Megnézem

Tematikus borkóstoló – 2021 nyár

Az elmúlt év a végeláthatatlan meglepetések sorozata volt. Emlékezni szeretnénk rá, hiszen a rengeteg kihívásból építkezhettünk, fejlődhettünk, és most ismét, újult erővel vendégeket üdvözölhetünk éttermünkben. A töretlen hit és kitartás érzése az, amit fel akarunk idézni 2021-es nyári évjáratos kóstolónkkal. Az első évjáratok boraival emlékeznek a borászok is, és emlékezzünk mi is azokra a próbatételekre,…

Megnézem

Szőlőmag nyereményjáték

Közjegyző előtt megtörtént a szőlőmagos nyereményjáték nyertesének húzása. A nyertes: Kereszturi Julianna (2461 Tárnok, Tavasz u. 6/B) Amennyiben 2021. június 1. és augusztus 31. között bármilyen A.GERE Szőlőmag terméket vásárol (szőlőmag őrlemény, szőlőmagolaj, szőlőmag őrleményes kapszula), és elküldi az ezt igazoló blokkot az elérhetőségeivel együtt az AKA Kft., 7773 Villány, Erkel F.u.2/A címre, akkor ön…

Megnézem

5 dolog, amit nem biztos hogy tudtál a Koparról

Mindig sok történet kötődik a Koparhoz, gondoltuk most az új, 2017-es évjáratú palackok előjegyzése kapcsán megosztunk pár apróságot, amit nem biztos, hogy mindenki tud a borról.   2007 óta ez a közös az összes Koparban Az elmúlt több mint két évtizedben az alapkoncepció nem változott, kisebb finomításokra ugyanakkor sor került az évek során. Induláskor még…

Megnézem