MOLNÁR LÁSZLÓVAL ÉS MÉSZÁROS ÁDÁMMAL
A Mandula étterem séfje Molnár László április 21-én Mészáros Ádámmal a 2 Michelin-csillagot elnyert Onyx akkori séfjével egy felejthetetlen vacsorára invitál mindenkit. Ez alkalommal hazánk egyik hungarikuma, a mangalica kerül a terítékre, amelyet az Eastore Kft. biztosít számunkra. A 7 fogásos vacsoraest folyamán a menüsort Gere Attila pincészetének évjáratos és muzeális tételeivel tesszük még különlegesebbé.
Időpont: 2023. április 21., 19:00 – 23:00
Helyszín: Mandula Étterem, 7773 Villány, Diófás utca 4-12.
Ár: a különleges borvacsora ára (ételsor és borok): 43.000,- Ft/fő
Foglalás: etterem@gere.hu
Előzetes asztalfoglalás szükséges a vacsorára. Helyek korlátozott számban foglalhatók. A vacsorán való részvételt elsősorban a Crocus Hotel vendégei számára tudjuk biztosítani. A fennmaradó helyekre tudunk fogadni – kapacitás függvényében – további vendégeket.
#mandulaétterem #borvacsora #chef4hands #eastore #culinaris #mangalica