Villányi programok tavasszal

Az enyhe februári idő miatt csak még jobban várjuk a hivatalos tavaszt. Persze még bőven akad farsangi program, borkóstoló, és a mohácsi busójárás is kihagyhatatlan élmény télen, de már most érdemes körülnézni, hogy milyen eseményeket tartogat számunkra a március, április és május a Villányi borvidéken.

március 6.
Nőnapi éjszakai fürdőzés

Siklósi ThermalSpa
https://siklosfurdo.hu/

Egyedülálló természeti, történeti környezetben található a Siklósi termálfürdő. A medencéket körülvevő színes bástyák belsejében meglepetés élmények várják a fürdőzőket. A háromszintes, több, mint 5000 négyzetméteres komplexumban hideg és meleg vizes medencék, gyermek- és élményfürdők, szaunavilág, sportpályák, vendéglátó egységek nyújtanak élménydús kikapcsolódást.

március 6-8.
Nőnapi hétvége szállodánkban

Lepje meg Kedvesét egy romantikus vacsorával, fürdőzéssel, pihenéssel!
https://crocus-hotel.gere.hu/ajanlatok

március 14. és 15.
Állj be Te is huszárnak!
Siklósi Vár
https://www.siklosivar.hu/hu

Március 14- én és 15-én izgalmas programmal várják a legkisebbeket és persze a szülőket egyaránt. megtanulhatják a karikás ostor használatát, készíthetnek huszárcsákót, kipróbálhatják a bajvívást, a díszlövést és a lovaglást is. Megismerkedhetnek a huszárok fegyvereivel, felszereléseivel, történetükkel.

április 10-13.
Húsvéti programok
szállodánkban

Gourmet vacsora, szappanfűzés, wellness és egyéb programok szállodánkban.
https://crocus-hotel.gere.hu/ajanlat/3-ejszakas-husvet-hetvegi-pihenes-villanyban

április 10., 11. és 12.
Húsvéti programok
Siklósi vár
https://www.siklosivar.hu/hu

Töltse a húsvéti ünnepet a borvidéken! A Siklósi Vár ismét sok érdekes, kicsiket és nagyokat egyaránt érdeklő programmal készül. Lovagoltatás, Játékország, díszlövés, kovácsműhely, családi fotózás, fakard és nyuszifül készítés, illatszertár, udvari sütöde…és még sok-sok mindennel várják a családokat.

május 1-3.
BorZsongás

Zsongó borudvarok a borvidék különböző pincészeteinél: zene, irodalom, film, gasztronómia, gyermekfoglalkozások, tánc, majális.

május 24.
Gyereknap
Siklósi vár
https://www.siklosivar.hu/hu

Játékország – lovagoltatás – rendőrautó – légvár – gurulós játékok – vattacukor – arcfestés – csillámtetoválás – körhinta – tűzoltóautó – fakard készítés – udvari sütöde – hőlégballon – társasjáték – népi fajátékok – Illatszertár: és még ennél is több mindennel várják majd a gyerekeket, hiszen ez az ő napjuk lesz!

május 29.
Ha Péntek, akkor Villány!

2020 nyarán is izgalmas, ingyenes programokkal, a legszebb villányi borokkal és a borvidék egyedülálló, pezsgő hangulatával várja a Villányi Rendezvénytér a kultúra és a borok kedvelőit.

május 30-31.
Pünkösdi sokadalom
Siklósi vár
https://www.siklosivar.hu/hu

A Siklósi Vár pünkösd alkalmából is színes programokkal, gasztrofinomságokkal készül az idelátogatóknak. A várfalak között a gyerekek történelmi élményekkel lesznek gazdagabbak, de a felnőttek is bőven találnak szórakozást maguknak a hétvégi forgatag alatt.