Bőrápolás szőlőmagolajjal

Könnyű, selymes textúrájú olaj, amely üdítő hatással lesz bőrére. A szőlőmagolaj minden bőrtípus számára ideális.  Éppúgy ápolja a száraz, érett bőrt, mint a problémásat, és mindegyiknek másért jó.

Hogy miért ajánljuk „Vitalitás” szőlőmagolajos masszázsunkat? A szőlő magja tele van értékes anyagokkal, elsősorban magas antioxidáns-tartalma teszi remek bőrápolóvá. A benne található polifenolok és flavonoidok, pl. a rezveratrol, segítenek a szabadgyökök semlegesítésében. Antioxidáns hatásuk erősebb, mint a C- vagy E- vitaminé. Emellett a szőlőmagolaj segíti a kollagén termelést, a ráncok mélysége csökken, a bőr feszesebbé válik. Minden káros kemikália nélkül, kizárólag a természet erejével!

Szinte lehetetlen felsorolni, mennyi jótékony tulajdonságot hordoz magában, mind belsőleg fogyasztva, mind külsőleg használva, de azért igyekeztünk a legfontosabbakat összeszedni:
– biztosítja a bőr rugalmasságát, puhaságát
– selymessé varázsolja a bőrt
– halványítja a ráncokat
– segít felvenni a harcot a narancsbőrrel
– javítja a petyhüdt bőr állapotát, feszesebbé teszi azt
– kiválóan hidratál
– a száraz, fénytelen hajat  selymessé, puhává, ragyogóvá varázsolja
– serkenti a hajhagymákat

A  természetgyógyászok is esküsznek rá, hogy a szőlőmag még a bornál is hasznosabb és egészségesebb, így a hidegen sajtolt vagy extra szűz szőlőmagolaj hatékonysága, akár naponta esszük-isszuk egy-egy kávéskanállal, vagy naponta használjuk bőrünk ápolására, minden képzeletet felülmúl.

Wellness kezeléseink