Eljött az őszi bőrmegújítás ideje

Nyár végén nemcsak fotók formájában őrizzük a nyaralás emlékeit, hanem az arcunkon is látványos nyomokra bukkanhatunk, amit az állandó napfény és a meleg, száraz levegő hagy maga után. Ha alaposabban megvizsgáljuk arcbőrünket, az ősz beköszöntével láthatóvá válnak a dehidratáltság jelei. Bőrünk erre az időszakra már sokat veszíthet rugalmasságából, fakóbb lehet, de apróbb ráncok és pigment foltok is megjelenhetnek rajta. 

Most a legjobb nekivágni a nagy őszi bőrmegújítás folyamatának. Ne hagyja ki a hámlasztást, a hidratálást, a pakolásokat és az arcradírozást se.

Miért van szükség kémiai hámlasztásra? Miért nem elegendő radírozni az arcbőrt hetente? A radírozás során a bőrfelszínen lévő elhalt hámréteget csak részben tudjuk eltávolítani, míg egy kémiai hámlasztás során ez sokkal hatékonyabban történik. Kémiai savas hámlasztás során a bőr felső rétegét finoman eltávolítjuk, és az elhalt hámrétegtől mind megszabadulunk. Mélyen fejti ki hatását, így az arcbőr sokkal finomabbá, selymesebbé válik. Serkenti az új sejtek növekedését, ezért nagymértékben javítja a bőr szerkezetét és hatékonyan kezeli a ráncokat illetve a heges bőrfelületet is.

Az Alpha Hidroxy Acid öt főbb fajtája alkalmas bőrhámlasztásra: glikolsav, tejsav, almasav, citromsav és borkősav. Ezek közül a glikolsav a leghatásosabb, mivel kis fajsúlya miatt képes a bőr mélyebb rétegeibe is könnyedén bejutni. Vízmegkötő képessége miatt nagyon jó hidratáló is.  Pigment foltok, ráncok halványítására alkalmas és megakadályozza a pórusok eltömődését. Elsősorban dehidratált bőrre ajánlott.

GLYCO SYSTEM hámlasztó kezelés
15.990 Ft (70 perc)

A Glyco System termékcsalád egyik fő hatóanyaga a glikolsav, mely a bőr kíméletes hámlasztását, megújítását teszi lehetővé. A C-vitamin (aszkorbinsav) stimulálja a kollagén szintézist, halványítja a pigment foltokat. A Glyco System kezelés optimális szinten tartja a bőr vízháztartását, csökkenti a ráncok és a hegek mélységét. Ez a kezelés minden korosztálynak ajánlott, amikor éppen bőrmegújításra van szükség. A Glyco System tisztító hab és tonik használatával előkészítjük a bőrt a további hatóanyagok bejuttatására. Majd egy hámlasztó, sejtmegújító oldatot helyezünk a bőrre. Arc- és dekoltázsmasszázs után egy polifenolokban gazdag alginát maszkot teszünk az arcra, mely megnyugtatja, táplálja és feszesíti a bőrt. A kezelést kényeztető- simító mozdulatokkal, fényvédő krémmel végzett átkrémezés zárja. Kezelés után fényvédő krém használata kötelező!