Rozé Fesztivál Villányban

Villány idén is megrendezi az egyik legsikeresebb rendezvényét, a Rozé Fesztivált. Július 13-14-én ünnepli a borvidék a nyár kedvenc italát, és vár mindenkit borokkal, gasztro finomságokkal, koncertekkel és az elmaradhatatlan Rozé Maratonnal.

Ilyenkor rózsaszínbe borul a város, mindenki jégbe hűtött rozét és fröccsöt iszik, ráadásul a futók színes és vidám jelmezeket öltenek magukra, hiszen a szombati versenyen nemcsak a gyorsaságot, hanem a kreativitást is díjazzák. A táv nem hosszú, a hangsúly pedig a jó hangulaton és a nyári élményszerzésen van, a frissítőpontokon is rozéfröccs és málnaszörp várja a sportolókat.

Mi is nagy szeretettel várunk mindenkit, a Borbárunkban természetesen az aktuális évjáratú rozét és Frici rozét lehet kóstolni, és persze mindig találtok nálunk rózsaszín Frici pólót és napszemüveget. A Crocus Gere Bor Hotel csapata idén is indul a versenyen, úgyhogy lehet nekünk szurkolni vagy velünk együtt futni.

Este a Villányi Rendezvénytéren koncertekkel várják a vendégeket, olyan fellépőkkel, mint a Vad Fruttik vagy a Péterfy Bori & Love Band.

További információk

This year Villány organizes again one of its most popular event: the Rosé Festival. On 13-14th July the wine region celebrates the favourite wine of the summer and awaits everybody with wines, gastro delicacies, concerts and the inevitable Rosé Marathon.

This time the town turns into pink, everybody drinks icy rosé and spritzer, the runners wear funny and colourful costumes because on the competition not only the quickness but creativity also awarded. The distance is not long, the emphasis is on the good mood and summer experiences. On the refreshing points rosé spritzer and raspberry juice waits the runners.

We also await everybody fondly, in our wine bar the current rosé and sparkling rosé can be tasted. And you can always find the pink Frici t-shirt and sunglasses at us. The team of Crocus Gere Wine Hotel will attend on the competition this year, so come and cheer for us or run  together with us.

In the evening there will such concerts in the Event Square of Villány like: Vad Fruttik or Péterfy Bori & Love Band.