Rozé Fesztivál Villányban

Villány idén is megrendezi az egyik legsikeresebb rendezvényét, a Rozé Fesztivált. Július 13-14-én ünnepli a borvidék a nyár kedvenc italát, és vár mindenkit borokkal, gasztro finomságokkal, koncertekkel és az elmaradhatatlan Rozé Maratonnal.

Ilyenkor rózsaszínbe borul a város, mindenki jégbe hűtött rozét és fröccsöt iszik, ráadásul a futók színes és vidám jelmezeket öltenek magukra, hiszen a szombati versenyen nemcsak a gyorsaságot, hanem a kreativitást is díjazzák. A táv nem hosszú, a hangsúly pedig a jó hangulaton és a nyári élményszerzésen van, a frissítőpontokon is rozéfröccs és málnaszörp várja a sportolókat.

Mi is nagy szeretettel várunk mindenkit, a Borbárunkban természetesen az aktuális évjáratú rozét és Frici rozét lehet kóstolni, és persze mindig találtok nálunk rózsaszín Frici pólót és napszemüveget. A Crocus Gere Bor Hotel csapata idén is indul a versenyen, úgyhogy lehet nekünk szurkolni vagy velünk együtt futni.

Este a Villányi Rendezvénytéren koncertekkel várják a vendégeket, olyan fellépőkkel, mint a Vad Fruttik vagy a Péterfy Bori & Love Band.

További információk