Pünkösdi Programok

Május 19-én és 20-án már ismét megrendezik a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék eseményt, amelyre több ezer ember látogat el évről-évre. A csodás borvidéki környezetben borok, gasztronómia, kulturális programok és garantáltan jó hangulat vár mindenkit Palkonyán.

Résztvevő pincék: Blázsovics Pince, Haraszti Családi Pincészet, Hárságyi Pince, Mayer Róbert Pincészete, Mokos Pincészet, Németh és Németh Pince, Palko28, Rőder Pince, Takács Mihály Pincéje, Zsirai Pincészet.

Tőlünk csak egy ugrás Palkonya, így bátran ajánljuk a Crocus Hotel 3 éjszakás csomagajánlatát, ami még foglalható erre a hétvégére, és amely többek között degusztációs borvacsorát, pincelátogatást, borkóstolót tartalmaz, és természetesen wellness szolgáltatásaink is a tökéletes, pihentető kikapcsolódást szolgálják.

Május 18-án ráadásul Villány is remek programot kínál, a Villányi Rendezvénytéren lép fel a Bagossy Brothers Company, a „Ha péntek akkor Villány…..” programsorozat keretében, hogy színes koncertjükkel jó hangulatot varázsoljanak a közönség elé. A Diófás téren gyerekprogram és tamburazene, a Gasztroudvarban pedig látványkonyha várja az érdeklődőket, valamint kóstoló és beszélgetés a horvát és magyar gasztronómia jegyében, amíg a  bográcsban a paprikás páros, a csobánác és a marhapörkölt készül.

Foglalás

Palkonyai Programok

Villányi Programok