Húsvéti programok

Vendégeink általában a mindennapok fáradalmait szeretnék kipihenni nálunk, aki mégis aktív pihenésre vágyik, azoknak mindig tudunk izgalmas programokat ajánlani a környéken. Így van ez a húsvéti hétvégével is, amikor több lehetőség közül választhatnak a vendégek.

A legfiatalabb generációt a Siklósi Várban tojásfestéssel, lovaglási lehetőséggel, vásári komédiával várják vasárnap, míg másnap Palkonyán a kézműves családi nap lehet tökéletes választás színes programokkal.

A Mokos pince boraira hangolt borvacsora várja az érdeklődőket vasárnap Villánykövesden, míg hétfőn egész napos borkóstolóval, sonkával várják a vendégeket a Gergen Birtok vendégházában Máriagyűdön. Szép időben ideális közlekedési eszköz a kerékpár, így a kóstolás élményéről sem kell lemondani senkinek.

Április 14-15-én pedig két napos tavaszi szezon nyitó Stílusos Vidéki gasztro pikniket rendeznek Palkonyán. Minden eddiginél több stílusos vidéki kiállítóval mutatkoznak be a vidéki éttermek és cukrászműhelyek az ország minden részéről.

Részletek itt.