booking.com Kiválósági Díj

Vendégeink visszajelzése alapján a Crocus Gere Bor Hotel Resort & Wine Spa  újra elnyerte a booking.com Kiválósági Díját!

A booking.com a világszerte legtöbb szálláshelyet tömörítő internetes honlap, ahol az egyes helyeket maguk a vendégek értékelik. Az értékeléseket kizárólag olyan látogatók írhatják, akik valóban megszálltak ott, és utána alkothatnak véleményt, így ez az alfája és omegája a működésünknek, hiszen első kézből kapjuk a visszajelzéseket. Véleményezhetik többek között, hogy mennyire találták kényelmesnek a szobákat, milyennek érezték az ellátást vagy a személyzet segítőkészségét, valamint egy tízcsillagos skálán pontozhatnak minket. Több millió minősítéssel a booking.com a szállásértékelések egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb adatbázisa a világon.

Pár éve jöttek rá a szállodák, hogy mekkora jelentőséggel is bír ez a rendszer, és azóta külön előadások szólnak a szakmának arról, hogy miért lényegesek az ilyen online rendszerek és miért fontos a magas pontszámokat megszerezni és megtartani.

Úgy gondoljuk, hogy négycsillagos hotelként a 9,5 pont kiemelkedő eredménynek számít, ami azt a kiváló minőséget jelenti, amire állandóan törekszünk – mondja Schmidt Ferenc igazgató. A legfontosabb kategória, amiben az értékelések alapján a legjobbak vagyunk, az a személyzet. Számomra ez a lényeg, hiszen ez nem egy megvásárolható dolgot jelent, mint egy jól bounce house places működő hajszárító vagy egy szép pohár, ez egyértelműen a munkatársaink hozzáértését és a vendégekhez való professzionális hozzáállását és elhivatott munkáját bizonyítja.”