Ismét Travellers’ Choice díjat nyertünk!

Szállodánk idén harmadszor kapta meg a TripAdvisor legmagasabb szintű elismerését, a Travellers’ Choice díjat, így a Top 25 magyarországi hotel és a Top 25 hotel a legjobb kiszolgálással kategóriában is a nyertesek között vagyunk.

A TripAdvisor a világ egyik legnagyobb utazási oldala, ami több mint 290 millió értékelést és véleményt oszt meg a világ különböző országaiban található, majdnem 5,3 millió szállásról, étteremről és látnivalóról. Ennek segítségével a vendégek lefoglalhatják a számukra legmegfelelőbb szállást, megtervezhetik a pihenésüket. A TripAdvisor már 15 éve díjazza a világ legjobb vendéglátóhelyeit az utazóktól egy év alatt összegyűjtött több millió értékelés és vélemény alapján.

„Az idei díjunk sorban már a harmadik. 2015-ben bekerültük a TOP 25-be ugyanebben a kategóriában, 2016-ban pedig a legnépszerűbb hotelek közé soroltak bennünket az utazók. Az elismeréshez talán az is hozzájárult, bounce house places hogy a tavalyi évben összesen egy ember lépett ki a kötelékünkből, a személyzetet a visszatérő vendégeink szinte név szerint ismerik.  Ha ismerős arcok fogadják a vendéget minden részlegen, az sok-sok bizonytalansági tényezőt leredukál, ezzel is emelve az elégedettségi szintet.” – mondta Schmidt Ferenc szállodaigazgató.