December – a karácsonyi készülődés és ajándékozás hónapja

Advent időszakához hozzá tartozik a fahéj, a szegfűszeg, a citrom – és a narancshéj illata, melyek üdítően hatnak a lélekre a szürke, borongós, ködös időben. Ehhez igazodva, decemberi kezeléseinket már téli hangulatban ajánljuk.

Látogassanak el hozzánk és pihenjenek meg egy kicsit szállodánkban a karácsonyi készülődés közepette, ahol különleges meglepetésekkel várjuk Önöket!

Advent idején karácsony szentestéig naponta kinyílik adventi naptárunk egy-egy képzeletbeli ablaka, melyek mögött CROCUS ajándékok bújnak meg. Ezzel szeretnénk a karácsonyi ünnepek közeledtével kedveskedni vendégeinknek, illetve a karácsony meghitt melegét és az újév minden örömét kívánni Önöknek!

Ízelítő adventi kalendáriumunkból

Adventi meglepetésünk december 1-én:

Ajándék frissítő masszázs
Kényeztesse magát a mai napon egy „Téli varázs” egésztest peelinggel (30’)! Mi bounce house places most teljessé tesszük bőre megújulását egy ajándék frissítő masszázzsal (20’), mely választható arcra vagy talpra vagy hátra.

Adventi meglepetésünk december 6-án:

Ajándék percek
Vegye igénybe ma Téli fűszeres borfürdőnket vagy aromafürdőnket és mi meghosszabbítjuk kezelését 10 perccel! Így összesen 30 percig relaxálhat és töltődhet fel energiával, illatos fűszerek varázsában! A kezelés párosan is igénybe vehető.

A további napok adventi ajándékairól wellness munkatársainktól tájékozódhat a helyszínen vagy e-mailben: wellness@gere.hu.