Villány

Villány térségében a szőlőtermesztés ezeréves múltra tekinthet vissza. A vidék déli lejtőin leginkább a mediterrán éghajlat jellemző, így elmondható, hogy Villány a testes, tüzes vörösborok hazájának számít.

Az éghajlaton túl a csodálatos természeti környezetnek, a villányi emberek szaktudásának, szorgalmának köszönhetően a Villányi vörösbor országosan, és nemzetközileg is elismerté vált. A Villányi borvidéken termelt borokat a szakemberek, és a fogyasztók is, a hazai piac kiemelkedő minőségű, és egyik legkeresettebb termékei között tartják nyilván.

Azonban a villányi térség sikerességében jelentős szerep jut annak, hogy a szőlő-, és bortermeléssel párhuzamosan kialakult a hozzáértő, és magas színvonalú vendéglátás is. Villányban törekszenek arra, hogy a helyi programkínálatokkal, pincelátogatásokkal, borkóstolókkal, valamint a helyre jellemző étel-, és borkínálattal különleges gasztronómiai élményeket szerezzenek az ide látogató vendégeknek.

Tapasztalja meg mindezt egy helyen, a négycsillagos CROCUS Gere Bor Hotelben, ahol az igényes szálláslehetőségen, és a vendégszereteten túl ízletes ételekkel, egyedi wellness szolgáltatásokkal, valamint különleges hangulattal várjuk a Villányi Borvidék, és a Gere borok kedvelőit.

A Pannon borvidékek:

Film Villányról

 

Képek Villányról

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.

Tetszik az oldal? Ossza meg mással is!