Pincelátogatás – Gere & Schubert, Csillagvölgy Pincészet

gereschubert_rose_600
Érvényes: 2016. augusztus 17-január 10.

Frissesség és gyümölcsösség, melyek Gere Attila és Schubert Vilmos közös vállalkozásának borait jellemzik. Az alkalmazott technológia és kíméletes feldolgozás eredményeként a lehető legtöbb íz és illatanyag megőrzését tűzték ki célul, mely a szubmediterrán éghajlati adottságokkal párosulva igazán gazdag és telt nyári borokat eredményez. A Villányi borvidék, egy teljesen más megközelítésből!

Szervezett pincelátogatás pénteken 17:00 órakor indul, melynek tartalma egy 5 tételes borkóstoló illetve egy teljes üzemlátogatás előadással a technológiai háttérről és a borokról. Teljes időtartama kb. 1-1,5 óra.

A program ára
Egyéni látogatás: 2.690,- Ft/fő
Csoportoknak 10 fő felett: 2.090,- Ft/fő
Csoportoknak 25 fő felett: 1.790,- Ft/fő

A Crocus Gere Borhotel vendégei számára egyéni látogatások esetén kedvezményes árat biztosítunk.

Borkóstolóink mellé vizet és frissen sült lepényt/pogácsát kínálunk.

Csoportok esetén a választott borkóstoló ára tartalmazza a pincelátogatást is.

A pince- és birtoklátogatás programok a meghirdetett időponttól eltérő időpontban min. 15 fő együttes jelentkezése esetén kerülnek megrendezésre, előzetes egyeztetés alapján akár angol vagy német nyelven.

A pincelátogatás és birtoklátogatás programokon való részvétel feltétele az előzetes regisztráció!

A pincészetünknél előjegyzett programok kezdésének pontos betartása végett csoportok esetén a visszaigazolásban szereplő, vagy kollégáinknál előzetesen, de legfeljebb egy órával érkezés előtt, telefonon vagy személyesen módosított időponthoz képest 15 perc várakozási időt tudunk biztosítani. Ezt követően a foglalást lemondottnak tekintjük.

Információ és regisztráció:
Fröhlich Tamás
+36 30 /620 26 28
tamas@gere.hu
www.gere.hu

Tetszik az oldal? Ossza meg mással is!