I LOVE FRICI túra

fricibusz_300
Érvényes: 2016. augusztus 18-január 10.

A Villányi-hegység déli lankái mentén rózsaszín szemüvegben, tempóban és hangulatban haladva átfogó képet kap a Villányi-hegységről, a dűlők fekvéséről illetve a borvidék értékesnek tartott területeinek elhelyezkedéséről.

Az I LOVE FRICI túra 15:00 órai kezdettel indul, és tartalmazza a teljes transzfert a Crocus Gere Borhotel, Nagyharsány, Kisharsány, Siklós, Máriagyűd útvonal és a Gere Pincészet között, üdvözlő és szomjoltó rosé Fricit, egy eredeti „I LOVE FRICI” napszemüveget, valamint egy 6 tételes Felfedező kóstolót, és egy teljes üzemlátogatást a Gere Attila Pincészetében, történelmi illetve technológiai előadással a családról, a borvidékről és a borokról.

A program egy nap egy alkalommal, legfeljebb 7 fő együttes részvételével valósul meg. Teljes időtartama 2,5-3 óra.

A program ára:

Egyéni látogatás (1-4 főig): 45.000,- Ft/alkalom

Csoportoknak 5 – 7 főig: 9.500,- Ft/fő

A Birtoklátogatás és az I LOVE FRICI programok az időjárási viszonyoknak megfelelően, szezonálisan igényelhetőek.

A pincelátogatás és birtoklátogatás programokon való részvétel feltétele az előzetes regisztráció!

A pincészetünknél előjegyzett programok kezdésének pontos betartása végett csoportok esetén a visszaigazolásban szereplő, vagy kollégáinknál előzetesen, de legfeljebb egy órával érkezés előtt, telefonon vagy személyesen módosított időponthoz képest 15 perc várakozási időt tudunk biztosítani. Ezt követően a foglalást lemondottnak tekintjük.

Információ és regisztráció:

Fröhlich Tamás

Tel.: +36 30/620 2628

Email: tamas@gere.hu

Tetszik az oldal? Ossza meg mással is!