Hotelről

Gere Crocus Bor Hotel bemutatkozó film

A négycsillagos CROCUS Gere Bor Hotel & Resort Villány szívében, a történelmi pincesor közvetlen közelében található. Családi hotelünk nem csak a wellness szerelmeseinek biztosít felüdülést, hanem gazdagabbak lehetnek Villány, és a borászatunk adta egyedülálló gasztronómiai, és borászati élményekkel is.

Már hosszú évek óta érlelődtek bennünk azok a gondolatok, melyek családi borhotelünk megnyitásához vezettek. A villányi termőtáj csodálatos adottságainak köszönhetően megszülető borok színvonalához igazodva szeretnénk olyan élményt kínálni, mely szerves részét képezi a Gere borok üzenetének. Szeretnénk családias környezetben kedves, vidéki, figyelmes vendéglátásban részesíteni a hozzánk érkező vendégeket.”

– Gere Attila

Szobák

A CROCUS Gere Bor Hotel & Resort összesen 34 darab szobával rendelkezik, négy kategóriában: 6 db Standard, 19 db Superior, 3 db Superior Plus, 6 db Resort nagyméretű szoba.

Bövebben a szobákról»

Wellness és vinoterápia

A wellness részlegen található szőlő- és bor alapokon nyugvó vinoterápiás wellness központ arra hivatott, hogy teljes testi-lelki feltöltődést kínáljon vendégeink számára.

Bövebben a wellnessrészlegről»

Mandula Étterem és Bor bár

Mandula ÉtteremA Hotel épületében található, szabadon látogatható Mandula Éttermünkkel fő célunk, hogy a Villányi Borvidéken fellelhető kiváló magyar alapanyagokra épülő kreatív konyhával kényeztessük a bor, és a gasztronómia rajongóit.

Bövebben a Mandula Étteremről»

Konferenciaterem és rendezvényszervezés

Villány szívében kínálunk egyedi, autentikus helyszínt 40 fős modern konferenciatermünkben rendezvények, top-manager meetingek, kisebb létszámú továbbképzések, csapatépítő tréningek, céges kirándulások és esküvők számára.

Bövebben a konferenciateremről»

Programok

Villány és a borvidék számos programot és rendezvényt kínál: Bővebben a programokról»

Jó tudni

  • Érkezés-távozás: a szobát 15 órától lehet elfoglalni, távozáskor 11 óráig kérjük elhagyni.
  • Háziállat: háziállat nem hozható a szállodába – megértésüket köszönjük.
  • Mit érdemes még tudni? Leggyakoribb kérdés-válaszok itt olvashatók »

Videó galéria

Videogaléria

Tekintse meg videóinkat >>>

Látogasson el hozzánk Villányba, és tapasztalja meg személyesen a komplex Gere borélményt! Várjuk Önt és családját is nagy szeretettel! (Gere család)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.

Tetszik az oldal? Ossza meg mással is!