Gyakornoki program az AKA Kft-nél 2019

A kedvezményezett neve:
AKA Kereskedelmi, Termelő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe:
„Gyakornoki program az AKA Kft-nél 2019”

A szerződött támogatás összege:
8 300 000 Ft

A támogatás mértéke:
100%

A projekt tartalmának bemutatása:
Az AKA kft elsősorban borkészítéssel és annak forgalmazásával foglalkozik. A vállalkozás fő profilja ez. A szállásadás és ehhez kapcsolódó egyéb szolgáltatások; éttermi ellátás, illetve wellness – kezdetben csak komplementer szolgáltatásként voltak jelen, azonban ez a láb is annyira megerősödött, hogy a panzióból szálloda, a fürdőházból külön SPA, az étkezőből Mandula étterem lett. Ezek egészét fogja össze a Crocus Gere Bor Hotel Resort & Wine Spa. A vállalkozás kezdetben csak borkészítéssel foglalkozott, majd kiegészítő tevékenységként a rendszerváltás után elkezdett szállásadással és vendéglátással is foglalkozni (Villány első szálláshelye és vendéglátó helye voltunk). Az évek során több fejlesztés is történt, a kezdetben 8 szobás panzióból mára 34 szobás szálloda lett. A fejlesztések –bár folyamatosak voltak – 2 dátumhoz mindenképpen köthetőek. A panzióból 2008-ban lett 4*-os szálloda, 2015-ben pedig új szárny épült a meglévő szobákhoz. Ez utóbbi pályázati finanszírozással vált lehetővé. A vállalkozás Villány Városának egyik legnagyobb adófizetője.

Több iskola (középiskolák, egyetemek) diákjait fogadjuk tanulószerződéssel, illetve együttműködési megállapodással. A képzésük után lehetőség szerint a gyakornokoknak munkalehetőséget is biztosítunk.

A „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” c. felhívásra nyújtottunk be sikeres pályázatot „Gyakornoki program az AKA Kft-nél 2019” címmel GINOP-5.2.4-16-2018-03680 azonosító számon. A projekt keretében 2 fő pincér szakképesítésű gyakornok került felvételre. A projekt terhére történő elszámolás tervezett kezdő dátuma 2019.01.01. A projekt keretében 1 db La Marzocco Linea Classic AV 2GR kávégép beszerzésére került sor a kávégép sajátossága különálló kávébojler, különálló gőzbojler, előmelegítő rendszer, csészefűtés, szaturált központi egységek, P.I.D., rozsdamentes acél karok és a precíziós alsószűrők. Mai napig a megbízhatóság és minőség ikonikus márkája a kávégépek között.

A vállalati gyakornoki kapcsolattartó szakmai ismereteinek és tapasztalatainak a pincér gyakornokok már a kor követelményeinek megfelelő minőségű és technikai fejlettségű eszközök használatát sajátították el a pincér munkakörnek megfelelően. A gyakornoki program elvégzésének köszönhetően a gyakornokok tapasztalt, szakmai gyakorlattal rendelkező, önálló munkavégzésre alkalmas személyekként fejezték be a programot és a cég a továbbiakban is számít rájuk munkavállalókként.

A projekt tervezett befejezési dátuma:
2019.10.01

A projekt azonosító száma:
GINOP-5.2.4-16-2018-03680

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.

Tetszik az oldal? Ossza meg mással is!