Étterem

A hotel épületében található, szabadon látogatható Mandula elnevezésű Á la carte éttermünkkel fő célunk, hogy a Villányi Borvidéken fellelhető kiváló magyar alapanyagokra épülő kreatív konyhával kényeztessük a bor, és a gasztronómia rajongóit.

Mandula ÉtteremMandula Étterem és Sörbár

Cím:

7773 Villány, Diófás tér 4-12.

A hotellel egy épületben található.

Térképhez kattintson ide»

Asztalfoglalás:

Mandula Étterem a Facebook-on

Nyitvatartás:

Kedd-szombat: 12:00-15.00 és 18:00-22:00

Vasárnap-hétfő: 12.00-15.00 és 18.00-21.00

Fiatal szakácsok figyelem!Mandula Séf Akadémia logójaJelentkezz 1+1-éves ösztöndíj programunkra!

Részletekért klikk a logo-ra!

Villány központjában, a világhírű pincesor mellett található éttermünk berendezése ötvözi a békeidők polgári hangulatát a vidéki építészet rusztikus jegyeivel. A sok fa, bontott tégla, bőr és a meleg színek használatával egy polgári ház nappalijának hangulatát idézi meg. A kandallóban ropogó szőlőkarók melegénél igazán bensőséges hangulat szolgálja a gasztronómiai élmény méltó környezetét. Tavasztól őszig a szálloda kertjének ölelésében található teraszunkon alkalmi jelleggel, látványkonyhával várjuk vendégeinket.

Mandula Szeparé

A Mandula Szeparé az étterem hangulatos különterme, melynek temperált bortrezorjai a Mandula Étterem muzeális borkészletének is otthont adnak. Érlelt nemes párlatkülönlegességek, kényelmes bőrfotelek, sakkasztalok, és bensőséges enteriőrök szolgálják vendégeink szórakozását, és kényelmét.

Mandula Bor Bár

A Mandula Bor Bár egy igazán autentikus íz-lelő hely: egy régi sváb présházból rusztikus stílusban kialakított borozó és falatozó. A piac napi kínálata szerint megújuló tradicionális, és újragondolt ételek, klasszikus bisztrókonyha, és a Gere borok teljes választéka várja a Villányba érkező vendégeinket.

A Mandula Étterem és Bor-Bár a Stílusos Vidéki Éttermiség alapító tagja.

Ajánlataink, menüről

Menükínálatunkkal szeretnénk a Villányi Borvidékre jellemző autentikus sváb-, és magyar konyha hagyományaiból eredő, de a mai modern konyhai trendeknek is megfelelő sajátos, egyedi gasztronómiát nyújtani.

2011-től konyhánk ajtaját kitártuk a világ ízei felé: új fúziós kreációk, kontinenseken átívelő ízek találkoznak a hazai, falusi konyha remekeivel új étlapunkon.

Délben szűkített bisztróajánlattal, este fehér abrosszal felterített asztalok mellett, degusztációs menüvel kiegészülő a’la carte étlappal várjuk vendégeinket. A délutáni órákban (15 órától 17 óráig) egy régi sváb hagyományt a -Kaffee und Kuchen Zeit- azaz a kávé és sütemény idejét elevenítjük fel. A kávékülönlegességek mellé házi készítésű sütemények, fagylaltok és sorbetek szolgálják a kíséretet.

Mandula hangulatok:

Mandula hangulatok (video)

Mandula étterem bemutatkozó film

Degusztációs menü

Amennyiben szeretne átfogó képet kapni konyhánk aktuális kínálatáról, próbálja ki konyhafőnökünk kóstoló menüjét: a 2,5 órás gasztronómiai kalandozást kívánság szerint borkóstolással ajánljuk. Minden esetben egy adott témát terítékre véve rendszeres időközönként újabb és újabb kreációkkal várjuk vendégeinket.

Képek a Mandula Étteremről

Kóstolja meg a Villányi Borvidék ízeit Gere Borokra hangolva…

(Kozma Szabolcs, konyhafőnök)

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.

Tetszik az oldal? Ossza meg mással is!