Az Aka Kft. munkatársainak képzése

Kedvezményezett neve: AKA Kereskedelmi, Termelő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Az AKA Kft. munkatársainak képzése

Szerződött támogatás összege:  29 236 539 Ft

Támogatás mértéke: 100 %

Projekt tartalma:

Jelenlegi pályázatunkkal munkatársaink képzésére szeretnénk hangsúlyt fektetni. Ezen projekt keretein belül kollégáink számára komplex, személyes kompetenciafejlesztő képzést vettünk fel a képzési tervbe, amely a kommunikációs, konfliktuskezelési és az együttműködési készségek fejlesztését egyaránt érinti. Elvárásunk, hogy a képzések hatására kevesebb konfliktussal, jobb együttműködéssel tudjanak dolgozni.

A projekt megvalósulása során 14 képzésen vesznek részt munkatársaink, melyek a résztvevők olyan jellegű kompetenciafejlesztésére irányul, amely az Irinyi Terv keretében kiemelten fejlesztendő tevékenységéhez kapcsolódik, ugyanis valamennyi képzés az egyik fejlesztendő tevékenységünk (56.10 Éttermi, mozgó vendéglátás tevékenység) területén jelentkező feladatok ellátásához és/vagy magasabb szintű megvalósításához szükségesek és annak hatékonyság javítása érdekében fognak megvalósulni.

Projekt keretén belül megvalósuló képzések közé tartoznak többek között az Angol üzleti szaknyelv fejlesztése, a Fakitermelő képzés, a Szállodai szobakisasszony képzés, a Kommunikáció alapjai, a Hatékony reklamációkezelés, Számítástechnikai képzés, Konfliktuskezelés és az Ügyfélkapcsolati tréning.

Saját munkavállalóink feladatuk ellátásához korábban megszerezték már a szakképesítést, azonban egy magas színvonalú szállodai szolgáltatáshoz és éttermi vendéglátáshoz elengedhető e képzéseken megszerzett ismeretek alkalmazása (megfelelő kommunikáció a vendégek felé és a munkavállalók között, konfliktuskezelés, hatékony reklamációkezelés, stb.), valamint a megfelelő információáramlás a dolgozók között nem csak a munkavégzést teszi könnyebbé, de a konfliktusokat is könnyebben meg lehet előzni, ezáltal eredményesebb és hatékonyabb lehet a vállalatunk működése.

Projekt befejezési dátuma: 2020.03.31.

Projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00742

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.

Tetszik az oldal? Ossza meg mással is!